Det går fremover med gangen!

Nå kommer et bilderas! ;) Noen av bildene er hentet fra tidligere innlegg, men fant ut at jeg ville samle gangbildene i ett innlegg! Det første bildet er tatt etter at det meste av rivingen var gjort, og etter at nye vegger mellom bad og gang var satt opp. 

Det røde gulvteppet (!!!) er revet og gipsplater er satt opp på vegger og i tak. Det elektriske er ordnet. 

 

Mannen er flink og jobber mange sene kvelder i huset! Gulvet ble gipset og påført primer før det ble lagt varmekabler. Maleren er i gang med sparkeljobben på veggene og i taket.Sammen med maleren og en malingslærling, flisesparklet samboeren min gulvet.Nye dører er kommet på plass! Det ble vi kjempefornøyd med!  Dørene er kjøpt på BYGGmax.Og i går begynte flisleggeren, så nå er det ikke lenge til gangen er ferdig flislagt! Gleder oss!9 kommentarer

05.11.2010 kl.09:30

Dette blir kjempe fint! Det er sikkert godt å se at det går fremover:) Har dere en dato hvor dere skal flytte inn eller tar dere det som det kommer?

Hanne på Landet

05.11.2010 kl.09:56

Så utrolig fint det blir! Dere er kjempeflinke! Elsker forresten fargen på flisene dine.. De var nydelige!

Husbygger

05.11.2010 kl.14:23

Heisann.

Så fin gangen deres blir. Fantastiske fliser!! Jeg bare lurte litt på dette med varmekabler og fliser. Er det slik at dere har varmekabler og så bare et lag med flisesparkel oppå? Har dere da noen spesiell type varmekabler? Vi har nemlig også tenkt å legge varmekabler i gangen vår, men har da fått beskjed om at vi må ha et tynt lag med "støyp" oppå. Virker jo veeeeldig mye mer lettvint slik dere har gjort det.

sweets2share

05.11.2010 kl.16:14

Dette blir skikkelig fint !! veldig bra jobb som blir gjort :) jeg har tegnet og on inredet for mange opp i gjennom,spesielt kjøkken og tilbygg. Gift med en dyktig snekkermester. Lykke til videre !!

taubanevegen

05.11.2010 kl.17:44

Anonym: Vi har ikke fastsatt dato for innflytting. Vi vil gjøre mest mulig ferdig før vi flytter inn. Hadde jo vært supert å komme inn til jul, men tror nok det blir på den andre siden av året! ;)

taubanevegen

05.11.2010 kl.17:45

Hanne på Landet: Takk, det var koselig å høre!:) Vi er veldig fornøyde med flisene!

taubanevegen

05.11.2010 kl.17:58

Husbygger: Takk! :) I gangen har vi lagt varmekabler som kommer i nett, "Thermofloor" heter varmekablene. (Kjøpt på MegaFlis). Flisesparkel holder! På badet skal vi legge "vanlige" varmekabler, men vi skal kun bruke flisesparkel da også. Forskjellen på varmekabler i nett og vanlige varmekabler: Med vanlige varmekabler kan man søke eksakt opp hvor evt feil er, det kan man ikke med "nett". Men når man legger "nettet", sjekker elektriker om det er i orden når det er lagt, når flisesparkelen er lagt og når flisene er lagt, så det er ganske så god sikkerhet det og!

taubanevegen

05.11.2010 kl.18:05

sweets2share: Tusen takk, det var hyggelig å høre!:) Jeg er samboer med en veldig flink tømrer! :)

pitoresk

08.11.2010 kl.22:35

Så spennende og kjempe gøy med bildene du viser hvor man virkelig ser resultater.

Kjempe flott blir det og flotte fliser!

Ha en fin kveld :-)

Skriv en ny kommentar

hits