Arvemøbler!

Lenge siden siste innlegg nå. Tentamensretting, eksamenssensorering og karaktersetting er unnagjort! Det har vært travelt de siste ukene, men nå har jeg fått ferie! :)

Da vi overtok huset, sto det igjen litt møbler, blant annet en trappestol og et glasskap. Jeg har hele tiden hatt lyst til å ha glasskapet i stua, men trappestolen "oppdaget" jeg for ikke så lenge siden! Stolen sto stuet vekk oppe på kaldtloftet. Her om dagen tok jeg den frem, så at den var norskprodusert og ble litt nysgjerrig! ;) Det viser seg at det er en "nr 24" fra ERO Stål og Stil, og den er fra 50- tallet. Det var ganske artig å finne ut! På nettet fant jeg ut at stolene har blitt solgt fra 450- 1350 kr. I og med at kjøkkenoverskapene nesten går opp til taket, trengs det en krakk der, så nå skal ERO- stolen få sin plass inne på kjøkkenet! Men stolen er rød, og jeg tror jeg har lyst å male den litt... Må tenke litt på det!

Måtte ta med stolen ut, så dere får se blomsterengen utenfor inngangspartiet! Får meg ikke til å klippe plenen her, nydelig med prestekrager tett i tett! :) Jeg er nok mer glad i en hage som er litt "vill" enn en som er "striglet! ;)

Selve krakken kan skyves inn og ut fra stolen, alt etter behov!

Glasskapet har blitt bokskap, og det har fått plass i stua. Jeg vet ikke hvor gammelt skapet er. (Glassdøra går inn til gangen).

Jasminen blomstrer, dufter nydelig! Vasen er fra Pytt og panne.Bøkene til minstemann ligger i en gammel trekasse fra Trondheims bryggerier!

Ønsker dere en fin kveld! 

5 kommentarer

jordegaard

21.06.2011 kl.20:22

Så fint å lese et innlegg fra deg igjen:) Stilig trappestol:) Synes den var tøff med rødfarge jeg:) Gøy med et lite blikkfang i knæsj farge:) Bokskapet var kjempe flott! Det er så gøy med gamle møbler:) Ha en flott kveld!

taubanevegen

21.06.2011 kl.20:25

jordegaard: Ja, rødfargen er tøff! Og iom at stolen er i så god stand, må den ikke males! Tror jeg bare skal la den stå fremme på kjøkkenet litt, så får jeg se hva jeg gjør etter hvert! ;)

Anne - mamma til Julie <3

21.06.2011 kl.21:04

elsket kassen du hadde puttet bøker oppi :)

Consuming

21.06.2011 kl.21:12

Der var du jo! En sånn stol har Mormor også! Veldig koselig :) Kanskje du skal beholde den rød?

Marianned

29.06.2011 kl.14:38

Så flotte møbler, ikke verst å få dem med på kjøpet :)

Skriv en ny kommentar

hits