SOMMERDAG

Dette er virkelig en sommerferiedag! :) Sola skinner og det er varmt ute. "Storegutta" har nettopp hatt besøk av en kamerat og nå er de alle tre ute og sykler sammen! Før de dro på sykkeltur, spiste vi arme riddere med hjemmelaget jordbærsyltetøy! (På mandag var vi på selvplukk og laget vårt eget jordbærsyltetøy etterpå! Koselig.) Det falt i smak!

Vimpler i epletreet, det er sommer!

I det siste har vi fått så mange flotte innflyttingsgaver! Dette søte fuglehuset fikk vi av ei venninne av meg. Det står på pynt ute i hagen nå, men jeg skal finne en fin plass til det! Fra før har vi tre fuglehus rundt omkring på husveggene, de hang her da vi flyttet inn. I vår og på forsommeren har det vært fugleunger i alle husene, koselig!En annen innflyttingsgave, er dette sommerskjønne kruset. Herlig å ta med en kopp kaffe eller te ut!

Sola venter, badebassenget skal fylles opp og grillen skal snart brukes!

Nyt dagen!

 

6 kommentarer

Deilig med sommer! Så herlig med et stort epletre! Våre epletrær er enda så små.....det var fint med vimpler i treet. Kos dere med sol, bading og grilling!

dandilion

13.07.2011 kl.17:54

Herlige sommerbilder :)

jordegaard

13.07.2011 kl.20:11

Så flotte bilder:) Her har det også vert en deilig sommerdag i dag..herlig:) For et kjempe fint fuglehus;)
Hei igjen! Jeg nevnte bloggen din i mitt siste innlegg. Etterpå tenkte jeg at jeg muligens burde ha spurt om det først, selv om det selvsagt er noe positivt. Jeg håper du ikke har noe i mot det? : )

taubanevegen

14.07.2011 kl.19:39

Sofies Villa (Hanne): Så koselig av deg! :) Takk!

Vibeke

20.07.2011 kl.10:55

Så utrolig hærlige sommerbilder, godt at vi har slike fine dager :-)

Ble fristet og må nok sette i gang med jordbærsyltetøylaging her også, det blir ikke store glasset fra egen hage i år, men til neste år blir det ;-)

Ønsker deg en fortsatt god sommer og håper dere også får fint vær framover.

Klæm Vibeke

Skriv en ny kommentar

hits