Ferietid

I den siste tiden har vi vært litt på farten. Vi har hatt flotte dager i Oslo, Smøgen i Sverige og på hyttetur i Valdres! Nå syns jeg det er kjempedeilig å være hjemme igjen! I og med at det er første sommer i huset vårt, føles det nesten som om dette er feriehuset! ;) God følelse! "Borte bra, men hjemme best!"

I Oslo ble det litt shopping. Jeg var blant annet på Grønland og kjøpte stoff på en innvandrerbutikk. De har så utrolig mange spennende og nydelige stoffer! Her om dagen tok jeg med stoffene ut og hang dem opp i epletreet! ;) De blafret så fint ute!

Paljetter tett i tett. Jeg skal sy duk av dette hvite stoffet.

Er ikke dette et morsomt stoff!? Dette blir neste års 17. mai- duk! :)

På Søstrene Grene fant jeg søt lysegrønn sommerfuglpynt! Jeg har laget en uro av sommerfuglene, sammen med lyserosa perler. Uroen har fått plass ved siden av et fuglehus lunt inni en syrinbusk!I Smøgen var det nydelig sommervær og vakker skjærgårdsidyll, ...

... skjønne hus ...... og søte butikker!

Strandkos!I fjellheimen... Ikke så altfor langt unna hytta vi var på, var det et kryss med hytteskilt! Måtte stoppe for å ta et bilde! Ganske så sjarmerende, ikke sant? :)Midt oppi alt dette fine, går tankene mine til alle de som mistet livet i Oslo og på Utøya og til alle de pårørende...Man blir fattig på ord... For veldig mange ble ikke denne sommeren det de hadde håpet på...

Én kommentar

Ang

13.08.2011 kl.23:42

Så mange flotte bilder Aja!! Smøgen så trivelig ut og stoffene har jo jeg sett live;), tror lille tantebarnet kunne tenkt seg et skjørt av det ene stoffet!!

Skriv en ny kommentar

hits