Bruktfunn

På Gjøvik har vi en bruktbutikk som heter Ting og tøy. Jeg var innom butikken her om dagen og kjøpte med litt stort og smått. Noe skal stå på to av gutterommene, noe kommer kanskje opp i stua... Skal vise frem det jeg har kjøpt i senere innlegg, tingene skal først pusses opp! :) Men en liten smakebit kommer nå, og det er disse søte og sommergule koppene, skålene og asjettene!Jeg har en plan med kaffeserviset, må bare kjøpe inn riktig lim først! ;)

Denne måneden feirer jeg bloggens 1- årsdag med en Give Away! Konkurransen går til onsdag, så hvis du har lyst å melde deg på, trykk her!

 

4 kommentarer

En Vintage Drøm

21.08.2011 kl.12:53

Hei igjen... Ja nå er jeg igang igjen med bloggingen, og herlig er det, klarer ikke helt å løsrive meg fra pc'en idag merker jeg. Ungene løper rundt og har fritt spillerom (ikke bra ..).

Ser spennende ut med prosjektet ditt og service, skal følge med! Likte service i seg selv, helt herlig!! Jeg skal låne bilde av wallstickersen din, og legge det ut på shoppen, trodde jeg hadde gjordt det allerede.. :)) Vi snakkes! Klem

jordegaard

21.08.2011 kl.12:55

Blir spennende å se hva du skal finne på med serviset:) Herlig gulfarge var det hvertfall, og nydelig form.. Ønsker deg en fin søndag!

Alven

21.08.2011 kl.20:19

Hei :-)

Såå søtt servise :-) Er innom der hver gang jeg er på gjøvik :-) Man kan finne noen fine skatter der :-)

Ønsker deg en flott ny uke :-)

Klem

Lite hi - interiørglede

22.08.2011 kl.20:23

Wow, et skikkelig flott service :) Blir spennende å se hva du skal gjøre med det :)

Skriv en ny kommentar

hits