Selvlaget fat!

Forrige helg kjøpte jeg med meg litt av hvert fra en av Gjøviks bruktbutikker. Noe av det jeg kjøpte var dette søte kaffeserviset.

 

I dag kjøpte jeg inn superlim, limte sammen asjetter, skåler og eggeglass og fikk et nytt fat!

Ganske jentete egentlig, så dette passer godt å ta frem når jeg får venninnebesøk! ;)Denne grønne vasen fant jeg på et loppemarked. Blomsten er fra hagen.

Vi har åpen løsning mellom stua, spisestua og kjøkkenet. Nå har jeg endelig funnet ut hvilke gardiner jeg ønsker på kjøkkenet, må bare kjøpe stoffet og få sydd de! Inntil nylig har det hengt en blondegardin her, men ble aldri helt fortrolig med den, så den er erstattet med vimpler! ;)

I disse kassene, fra Ikea, sorterer vi papir og plast. Utrolig kjekt å slippe å ha all kildesorteringen inne i kjøkkenskap! I tillegg syns jeg de er ganske dekorative! (For de som husker den røde trappestolen, har den måtte vike for det nye kildesorteringssystemet vårt! ;))


 

 
 
 

Én kommentar

For en smart idé! Det ble et lekkert fat! Nydelig gulfarge på det serviset.....Liker bøttene/kassene dine : ) har en slik en selv fra IKEA, stående i spiskammerset. Jeg synes også de er dekorative.

Skriv en ny kommentar

hits