Minivimpler

Syns vimpler er så fint! Et av bildene i den nye Ikea- katalogen inspirerte meg til å lage minivimpler! Kjøpte inn to typer voksdukstoff i går. Voksdukstoffene (fra Hansen og Dysvik) er nærmest som vanlig stoff og veldig enkelt å jobbe med. Her trengs ingen symaskin! ;) Gøy med prosjekter som går raskt også!

Her ligger den selvlagde malen klar! ;)

Etter litt klipp og lim, var vimplene ferdige!

En søt liten vase fikk bli med hjem her om dagen! Kjøpt i en av byens blomsterbutikker, Anemone.

I dag ble vimplene hengt opp på minstens rom!

Flere som er glad i togbanebygging?! :)3 kommentarer

Så søte de vimplene var! Midt i blinken for meg som liker så godt små, søte ting, og så passer det også meg å lage noe som ikke er for tidkrevende da, he, he....Kanskje jeg skulle forsøke meg på å lage slike jeg også en gang... ? Fin vase og fine bilder ellers. God søndag!

Cathrine

04.09.2011 kl.18:11

Så søte de var! Jeg har egentlig lyst til å lage noen slike vimpler selv, men jeg vet ikke helt hvor jeg skulle ha plassert de!

En vintage drøm

04.09.2011 kl.20:03

Hei Aia!.. Kjempefine vimpler, har hatt lyst til å sy slike lenge, menhar ikke kommet sååå langt, men dette var jo en veldig god ide.. Syntes stettefatet ble veldig artig, tror jeg skal se etter noe jeg kan lage det samme med, neste gang jeg er på "brukten". :p

Her går tiden i wallstickers enda :) , går å lurer på om jeg skal invistere i en større maskin, slik at vi skal slippe å "lime" de sammen. Men så er det jo grenser hvor lenge man kan ha dette som "hobby" før man må starte sitt eget.. "er i tenkeboksen" på den :) Ønsker deg en gooo uke, Aia! klem

Skriv en ny kommentar

hits