Ny spisestuelampe

Å finne lamper syns jeg er ganske vanskelig, det kan ta lang tid å finne "den riktige". Har hatt lysekrone over spisestuebordet i mange år, så følte egentlig for noe annet da vi flyttet inn i nyhuset vårt. For en del uker siden fant jeg lampa som nå henger over spisestuebordet!

Spisestuegardinene har jeg sett for meg i hodet lenge, men ikke funnet slike jeg hadde tenkt! Flere som har det på samme måte?! Men i forrige uke fant jeg brunbeige linstoff på en gardin- og interiørbutikk på Gran, og nå er gardinene sydd og hengt opp!

Det gamle vinduet er fra et av rommene i annenetasje. Det er så sjarmerede at det vil vi ta vare på! Huset er fra 1938, men da det ble totalrenovert i -67, ble ikke mye av det gamle tatt vare på. Derfor syns jeg det er litt koselig å ta vare på noe av det som var da huset var nybygd, litt av husets historie på veggen!

Litt advent og jul begynner å snike seg inn, svibel og lys rundt det gamle vinduet!

God søndag til deg! :)

 

4 kommentarer

Så fin lampen var, den passet virkelig inn :)

Sofies Villa (Hanne-Sofie Egeland ).

20.11.2011 kl.14:12

Den lampen var fin, og passet inn, slik kommentaren over også lyder. Her i huset sniker også julen seg sakte men sikkert inn. Det er veldig koselig : )

May Linn

23.11.2011 kl.11:14

Elsker lampa! Vikelig lekker var den! Passet veldig godt inn :)

Veronica

23.11.2011 kl.23:18

så kosleig dere har det! :) Stilig lampe, og de vinduet pynta jo skikkelig, kjekt med noke andre ikkje har ;)

Skriv en ny kommentar

hits