DIY: Minivimpler!

Jeg har litt dilla på vimpler, så må vel passe meg for at det ikke blir FOR mange av dem her hjemme! ;) Vimpler er dekorativt, ... og snart er det sesong for å henge noen ute også! :)

Minivimplene jeg har hengt opp på kjøkkenet, er superenkle og raske å lage. Jeg kjøpte voksdukaktig stoff på Hansen og Dysvik, klippet ut doble vimpler og limte dem sammen på en snor! Det kan vel nesten ikke lages enklere!? ;)

I helga beskar mannen det gamle, store epletreet vårt KRAFTIG! ;) Noen av greinene har jeg satt i vann her på kjøkkenbenken, så nå er det bare å vente på nydelige epleblomster!

I går hadde jeg koselig venninnebesøk! Hun hadde med denne søte blomsterpotten med påskeliljer i! :)

 
6 kommentarer

Consuming

20.03.2012 kl.20:18

Oi, har aldri hørt om slike vimpler til pynt før faktisk - men veldig søte. :-) Og blomsterpotten med påskeliljene var veldig lekker. Vet du tilfeldigvis hvor den er kjøpt av venninnen din?

SV: Da skal jeg prøve å kjøpe den malingen de har på Jernia :)

Inspirasjon Fra Elin

21.03.2012 kl.11:37

smart ide:) det tror jeg at jeg skal prøve meg på..

Alven

21.03.2012 kl.20:59

Hei :-)

Så fine vimpler :-) Søte! Og de tønnene som står på gulvet der...hvor har du kjøpt de? Skulle gjerne hatt en slik :-) Flotte å gjemme hundematen i tenkte jeg :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

Klem

ChasingTheStars

22.03.2012 kl.16:23

så flink du er! smart med disse vimplene!

ser ut som om du har et veldig pent kjøkken forresten :)
Så dekorativt !! Nydelig kjøkken også ! Lyst og trivelig :)

Hedda

22.03.2012 kl.23:20

Vimpelrekka ble veldig fin! Jeg har sydd noen vimpelrekker, men det tar jo litt tid.. Jeg har også gjort det samme som deg, men med mønstret papir. Men det var en lur idè å lime voksduk :) Fint kjøkken dere har! Nå skal jeg se og lese litt lenger ned i bloggen din :)

-Hedda-

Skriv en ny kommentar

hits