DIY: Små melkeflasker

Du, det er ikke bare Andreas som koser seg med lekekjøkkenet! Mamma` n syns også det er ganske så gøy og koselig å småordne der! ;) 

Etter inspirasjon her, laget jeg et par melkeflasker til lekekjøkkenet. To små blanke flasker ble maskert og påført litt oljemaling og vips hadde Andreas melk på kjøkkenet sitt! 

Fant igjen en miniramme her om dagen. Et bittelite kart (fra et mønsterark) fikk plass i ramma.

Og etter litt kokkelering, kan det jo være kjekt å bruke kost og brett! ;) Lite og gammeldags kost- og brettsett fra lekebutikken Tumleplassen. Å, der har de mye fint!

Krakken har Andreas vært heldig å arve fra oldefaren sin. Den var rød- oransje da han fikk den, så det gjorde seg med ny farge! ;)

 

Ønsker deg en fin helg!

 

 

 

 

 

5 kommentarer

Maia

05.10.2012 kl.15:42

Kreativt kjøkken! :)

InNorth

05.10.2012 kl.16:53

Aha, genial triks til melkeflasker! :) Syns det er så gøy at barn får slike lekekjøkken, du har vært i det kreative hjørnet der ja ser jeg :)

Ha ei god helg :)

dandilion

05.10.2012 kl.20:05

Herlig kjøkken! Mye fint der :) Stilig med de melkeflaskene. Jeg husker at da jeg bodde i England fikk vi både melkeflasker og jusflasker på døra. Husker nok best melka. Mmm... Godt! :)

interiorgirl1

05.10.2012 kl.23:21

oh,for en nydelig krakk! jeg elsker slike :) enda finere blir de når de er arvet ;)

Alven

08.10.2012 kl.10:19

Hei :-)

Er såå fint det kjøkkenet :-) er litt misunnelig ;-) også så smart det med melkeflaskene :-) Må inn å kikke på tumleplassen :-) Ønsker deg en flott ny uke :-)

Klem

Skriv en ny kommentar

hits