Lysestake med skuff!

Julepynten var allerede på plass da jeg var på Plantasjen for en ukes tid siden. Med meg hjem ble en sinklysestake med skuff! Søt og sjarmerede gammeldags. Selv om lysestaken sto der årets julevarer var, syns jeg lysestaken passer godt inn i høstinteriøret også.

Dette må vel være verdens enkleste DIY, men likevel effektfull: En stor fyrstikkeske, mønsterpapir og et lite trereinsdyr!

 

Håper dagen din er fin!

 

 

 

8 kommentarer

ewymarie

23.10.2012 kl.14:19

Jeg har faktisk vurdert å bestille noe lignende fra nettbutikk i Danmark.

Men bruker jo å være ok priser på Plantasjen, så håper de har flere til neste gang jeg er hjemme :)

taubanevegen

23.10.2012 kl.14:28

ewymarie: Den var rimelig. Husker ikke helt hva jeg betalte, men mener det var under hundrelappen. :)

ewymarie

23.10.2012 kl.17:25

De har flere varianter av den jeg tenker på. Mener prisen var fra 50-79 kr eller noe. Frakt kommer jo i tillegg da. Så da er det nok tilnærmer lik pris.

Må nok lage et blogginnlegg om den nettbutikken, for tror det er en stil mange liker : )

fargeglad

23.10.2012 kl.22:56

Veldig fin og skal innom Plantasjen snart og da skal jeg titte etter den :) Takk for tips!

Vibeke

24.10.2012 kl.07:05

Jeg har også nettopp kjøpt en helt lik lysestake=) Den er jo superfin, og jeg er helt enig i at den passer inn når det er høst... og egnetlig ellers i året også=) Ha en fin dag=) Vibeke

Sofies Villa

24.10.2012 kl.08:59

ÅÅÅ, DEN var midt i blinken! Helt enig, den passer like godt som "høstpynt" : )

God idé med fyrstikkesken! Jeg har lyst til å forsøke det samme. Har faktisk nærmest gjort det en gang for lenge siden, men det var et bilde jeg fant av noen engler, på dataen. Jeg skrev ut bildet, klippet det ut, og limte det på en stor fyrstikkeske som det egentlig sto "RUSS-92" på : ) Den ble mye finere, og vi har den liggende fremme enda faktisk : )

Ha en flott mandag!

Alven

25.10.2012 kl.10:57

Hei :-)

Så fin lysestake med skuff .-) så de i fjor :-) spørst om jeg ikke må ta turen innom plantasjen i dag ;-) Og er så gøy å dekorere fyrstikkesker :-) Noe ungene liker å være med på også :-) Og fine som "gaver" til besteforeldre ;-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke :) Har søstern din blogg? tenke å ta med meg ei venninne ,men hun har ikke blogg..og da er det kanskje ikke sikkert hun kan bli med? Har meldt meg på men ikke fått noen bekreftelse på påmeldingen,har du fått?

Klemmer ifra meg

Mamma Marianne

25.10.2012 kl.19:38

Den var fin! Så koselig det ble med den fine fyrstikkesken oppi :) Julepynt ja, har nesten ikke vært i butikker i år, så har ikke merket noe til at julen har startet tidlig :) veldig deilig i grunnen :)

Skriv en ny kommentar

hits