DIY: Hjemmesydde hjerter

Plutselig fikk jeg for meg at jeg ville lage tøyhjerter! VELDIG enkle hjerter! ;) Laget en mal, klippet ut hjertene fra ønsket tøy og sydde de sammen med sikksakksøm. Til oppheng har jeg brukt lintråd. Hjertene er fylt med vatt. Gøy med små prosjekter som er raske å lage samtidig som de er dekorative.

I gangen henger et gammelt flyfoto av huset, tatt på slutten av 60- tallet. Det fulgte med huset og er artig for oss å ha. Både hagen og bebyggelsen rundt er annerledes i dag. Etter hvert vil også husfasaden forandres. 

Hjertet er laget av en gammel strikkegenser.

Andreas har også fått et par hjerter på rommet sitt.

Knaggene liker jeg så godt. De hang i huset da vi overtok det. Koselig å ta vare på litt av det som var før vi startet renoveringen.

Jeg er svak for stripete stoff. Det blå- og hvitstripete hjertet er laget av en litt slitt olashorts som eldstemann har brukt! :) Det andre hjertet er laget av stoff fra Ikea.

Kaisa har fått et søtt rosa hjerte, det skal dere få se en annen dag. De to eldste hadde ingen sterke ønsker om hjerter på rommene sine, men de kunne godt tenke seg en stjerne hver! Hehe! ;)

Her har snøen kommet! Det hadde ikke gjort noe om den hadde latt vente på seg litt til, men vi er snart i november, så jeg syns egentlig det er helt greit. Barna syntes det var topp! :) Har snøen kommet hos deg også?

 

 

 

7 kommentarer

Mamma Marianne

29.10.2012 kl.18:46

For et godt tips! Vet jeg har noe stoff som jeg tror vil passe kjempefint til hjerter Amalie kan ha på rommet sitt :)

Her er det ikke snø enda, bare masse regn :)

Vibeke

29.10.2012 kl.18:53

Så søte hjerter. Jeg er imponert over alt det fine du lager=) Ble fristet til å lage hjerter til jul, selv om symaskina og jeg ikke er bestevenner! Vi enes bare om rettsøm!=) Håper du har det bra=) Vibeke

villasostrene

29.10.2012 kl.19:55

åh elsket det. dette må testes snarest!!

benedictetherese

29.10.2012 kl.20:18

Så fint :)

Alven

29.10.2012 kl.21:47

Hei :-)

Så fine hjerter :-)

Ønsker deg en fortsatt fin uke :-)

Klem

Sofies Villa

29.10.2012 kl.22:18

Flotte hjerter! Liker godt at ting er enkelt og raskt å lage jeg også, tålmodigheten min er ikke så altfor stor.

Slike blåstripede eller rutet stoff er jeg også svak for. Barna hadde tidligere noe nattøy i slikt stoff. Nå venter jeg bare på at Storebror sin skal bli passelig til Lillebror. Frøken Fryd sin er fin til pynt : )

De knaggene er så fine! Vet det er mulig å kjøpe lignende nye, men at de hang i huser fra før av gjør de mer verdifulle synes jeg.

Camillainteriør

30.10.2012 kl.22:21

Å, så søte :) Utrolig koselige hjerter! :)

Skriv en ny kommentar

hits