Bloggtreff og kundekveld på CC Gjøvik

Fredag 9. november arrangerer    bloggtreff og kundekveld! Så spennende det skal bli, jeg har meldt meg på! :)

Interiørduoen og designerne Benedikte Ugland og Katarina Grundstrømer gjester kundekvelden med foredraget "Velkommen hjem til oss". Ugland og Grundstrømer ønsker at innredning skal være morsomt, personlig og fullt av fantasi. "Følg hjertet og ikke fokuser for mye på de seneste trendene," sier jentene, som skal bygge opp en hel og personlig stue på scenen, samtidig som de røper sine små innredningstips og hemmeligheter.

Benedikte Ugland er kunstner, fotograf, interiørdesigner og TV- profil fra innredningsprogrammet "Antligen Hemma". Hun er utdannet fra Central Saint Martins i London, en av verdens ledende designskoler. Ugland har et fantastisk øye for personlig stil i hjemmet.

Katarina Grundstrømer er etter å ha jobbet ute i Europa, tilbake i Stockholm, hvor hun driver eget innrednings- og stylingsforetak. Katarinas redaksjonelle oppdrag har blant annet blitt vist i Elle Interiør, Residence og Hus og Hem.

I forbindelse med kundekvelden har CC Gjøvik gleden av å invitere bloggere til et eksklusivt bloggtreff! Treffet starter klokka 18 med champagne og et miniprogram hvor senterleder Vibeke Henriksveen forteller om senteret før Benedikte Ugland sier litt om interiørtrendene fremover. Det blir også en liten omvisning i senterets interiørbutikker, og kanskje vanker det noen overraskelser underveis!?

Bloggtreffet er gratis, og du kan melde deg på i kommentarfeltet hos Mor Inger`s hus HER! Kanskje vi sees? :)

 

 

3 kommentarer

Mamma Marianne

31.10.2012 kl.18:56

Det høres moro ut! Men det er nok litt for langt unna for min del ;)

Vibeke

31.10.2012 kl.20:01

Det hørtes veldig kult ut. Skulle gjerne dratt dit, men litt langt. Ha en super kveld=) Vibeke

Alven

31.10.2012 kl.20:40

Hei :-)

Vi ses :-) og jeg gleder meg :-)

Skriv en ny kommentar

hits