Bursdags- og kalenderforberedelser!

Om få uker fyller lillemor 1 år! <3 Tiden går så veldig fort, og jeg er kjempeglad jeg har utvidet permisjonen min med et par tre måneder. Etter jul begynner "alvoret" igjen! ;) Kaisa starter i samme barnehage som Andreas, og jeg begynner å jobbe igjen. Frem til sommeren skal jeg jobbe 60%, og de to små skal være tre dager i barnehagen.

For litt siden, før frosten kom for fullt, var Kaisa og jeg på skogstur og samlet med oss mose, bittesmå grantrær og flere kongler. Herlig å ta med naturen inn i førjulstiden. I skogholtet nedenfor huset vårt, fant jeg denne greina som blir utgangspunktet for årets adventskalender.Kaisas dag skal vi feire i midten av desember og jeg gleder meg til å invitere til julepyntet hus. :) Koser meg så med å planlegge bursdager! Bambi- figuren er jo så søt, så den kommer til å være representert på både invitasjonene og som pynt i huset! Invitasjonene er ikke klare, jeg prøver meg frem...Egentlig er ikke jeg så veldig "rød" av meg når det gjelder jul, men innslag av rødt er koselig. Merker også at etter mange år med "hvit" jul, syns jeg det er koselig med flere røde innslag enn jeg har syntes på leeenge...! ;) 

Noen hjemmesydde røde julehjerter blir det også i Kaisas selskap.Apropos røde juleinnslag...

KALENDER kjøkkenhåndkle <br>2-pk

Hvis du som meg synes dette kalenderhåndkleet er søtt, kan du blant annet vinne det ved å melde deg på min give away HER

 

Fortsatt fin torsdag til deg!

 

 

10 kommentarer

Så fint, og ikke mins koselig! :) Her i huset er vi ganske så uenige om hvordan man pynter til jul. Samboer vil ha rød jul med nisser og hele pakken, mens jeg vil ha mer hvit jul med bare litt rødt :) Må vell møtes på halvveien en plass :) Jul skal det uansett bli her i huset ;) Ha en fin dag.

frøkenRyman

15.11.2012 kl.11:44

Så koseligt! Vad fint du gör, har också en bursdag på väg snart. Gillade de invitationerna mycket. Ser ut som att jag skall göra sånna;)

fargeglad

15.11.2012 kl.12:54

Du er så flink og ordne til bursdag! Ser veldig koselig ut og kan tenke meg det blir stas:)

jordegaard

15.11.2012 kl.19:31

Dette var kjempe koselige bilder:) En kreativ dame er du virkelig! Kos deg med forberedelsene..dette blir kjempe bra! :)

Vibeke

15.11.2012 kl.21:16

Du er så utrolig kreativ og flink=) Jeg blir stadig imponert. Så koselig med bursdag. Du får nyte de siste mnd med permisjon, for tiden går veldig fort!

Måtte le av kommentaren din i dag, for jeg hadde ikke tenkt på hva Agnes er baklengs=) Det var jo utrolig komisk. Dersom søsteren din liker litt rare bøker med mye humor, er denne boka midt i blinken. Jeg digger den=)

Så hyggelig at du synes vi har fine lamper. Vi er egentlig skikkelig dårlig på lamper. Greier ikke å få godt lys i alle rom, og det er litt hummer og kanari når det gjelder lamper! Men noen fine har vi etter hvert skaffet oss.

God helg når den tid kommer=)

Vibeke

kvinnen

16.11.2012 kl.01:31

Rart å se forberedelser til jul allerede. Men det er litt koselig også, spesielt når jeg oppfatter at du synes at det er koselig og ikke stress :)

interiorgirl1

16.11.2012 kl.13:30

så flink du er,smart med de rådyrene der :) stilig!

Alven

16.11.2012 kl.16:11

Hei du :-)

Tiden flyr så fort...Alva ble skrevet inn på skolen i går..ikke lenge siden hun kom til verden synes jeg :-) Ser ut som det blir noen fine kort :-) Flink er du :-) Søtt hjerte også :-)

Ønsker deg en flott helg :-)

Klemmer ifra meg

Ingvild

17.11.2012 kl.01:15

Enig med deg - det er virkelig koselig med litt ordentlig rødt til jul. Tradisjon framfor minimalisme akkurat til denne høytiden. Takk for hyggelig hilsen på bloggen forrige helg forresten - og god helg til dere nå. :-)

Bente og Lars O

17.11.2012 kl.18:07

Så utrolig koselig med de bambifigurene!

Spennende blogg!

Skriv en ny kommentar

hits