Adventskalenderen

Adventskalenderen er i gang! Her i huset er det gutta på 3, 10 og 11 som har kalender. Kaisa på snart 1 er litt for liten ennå. ;) Guttene får gaver på omgang i ukedagene, mens alle tre får pakker i helgene. I helgene er det for det aller meste søtsaker gjemt bak papiret, mens det i ukedagene er litt større ting gutta har glede og interesse av! :) 

Kalenderen henger på en grein inne på kjøkkenet.

August på 10 er kjempeflink å brette papiresker, og han var så snill å lage noen jeg kunne bruke til kalenderen. 

Ulik gaveinnpakking til hver av gutta, samt til helgepakkene.

 

Ønsker alle en koselig førjulstid!

 

 

7 kommentarer

ewymarie

03.12.2012 kl.12:52

Så dekorativt å bruke en gren til å henge gavene opp. Likte også papiret. Er det kjøpt på panduro?

Kos deg med familien og nyt adventstiden : )

fargeglad

03.12.2012 kl.12:53

Nydelig kalender!! Og så fint når den er hengt på en grein! Tror det blir slik hos oss neste år:) En fin dag til deg!

taubanevegen

03.12.2012 kl.13:01

ewymarie: De hvite papirposene, det hvite gavepapiret og mønsterpapiret de små eskene er laget av er kjøpt på Panduro, mens det sorte med hvite prikker er fra Nordli! :)

Alven

03.12.2012 kl.18:10

Hei :-)

Så fin adventskalender! Elsker jo drivved :-) har brukt drivved staver i år jeg også :-) hadde egentlig planer om å henge de i en lang hyssing loddrett..men minstemann på 3 år er litt for nysgjerrig :-( Så det får bli om ett par år :-)

Så gøy at gutten din bretter esker :-) Bruker dere maler ?

har funnet noen fine på nettet,men ikke prøvd meg på det enda.

Ønsker deg en flott uke :-)

Klem

Mamma Marianne

03.12.2012 kl.19:35

Så fin den var! :) Her er det ingen kalender i år, men kanskje Amalie må ha til neste år ;)

Sofies Villa

03.12.2012 kl.22:06

Kjempefint!

Her i huset blir det en liten sjokoladebit til frokost hver dag, frem til og med julaften, og siden DET ikke er vanlig kost for å si det rett ut, så er det stor stas : ) De to små på 5 og 7 kaller alt av søtsaker for lørdagsgodt, og synes det er ypperlig at de kan få det selv om det ikke er lørdag, og attpåtil til frokost, he, he.......

Ellers kjøpte jeg hver sin pakke med lego til dem, siden de alle tre er glad i det. Jeg delte opp innholdet, og de får pakke opp en liten pakke med lego hver 3. dag. Innholdet samles i hver sin lille trekiste som står på toppen av en bokhylle. Den 24. får de alle pakke opp en stor pakke som er esken med siste rest av legoen, og selvfølgelig tegningen til hvordan den skal bygges. Så har de litt å holde på med mens mannen og jeg holder på med siste innspurt. Storebror syntes ideén min var genial, og da ble jeg litt stolt av meg selv : )

taubanevegen

04.12.2012 kl.10:59

Sofies Villa: Å dele opp legopakker i adventskalenderen er kjempefint! Det har jeg også gjort tidligere. I år har jeg blant annet kjøpt et supersøtt snekkersett til Andreas, og det har jeg delt opp i flere gaver. Han fikk selve beltet først og så blir det fylt opp med hammer, skrutrekker ++ etter hvert! ;)

Ha en flott dag!

Skriv en ny kommentar

hits