Noen flere gaver...

... er pakket inn. Denne gangen i sort papir med hvite prikker. Kanskje ikke det mest "julete" papiret, men med noen stjerner og en Bambi, ble det vel litt jul over presangene allikevel!? ;)

Ting flyttes stadig litt på. Da jeg flyttet 8- tallsbildet, minitreet og en lykt fra "adventsstakekroken" og til tallerkenhylla, måtte det inn litt nytt, og det ble gullvasen fra Bloomingville med en svibel oppi.

Bambi- figuren er tegnet etter fra en Bambi- barnebok vi har.

 

I dag tidlig var Kaisa og jeg og så Lucia- toget i barnehagen til Andreas, koselig og stemningsfullt. Etterpå ble vi en stund til slik at Kaisa fikk gjøre seg mer kjent i barnehagen hun begynner i etter jul. Hun koste seg og krabbet rundt i full fart, og Andreas syntes det var gøy å ha lillesøster på besøk! ;)

 

Fin dag til deg!

 

 

8 kommentarer

ewymarie

13.12.2012 kl.13:09

De lysestakene man kan putte ting oppi er så flotte. Jeg håper de har flere igjen på Kremmerhuset neste gang jeg er hjemme. De selges dessverre ikke i nettbuikken-men er sikkert fordi de kan knuses så lett.

Pakkene er så flotte og jeg er så glad for at jeg vant den gaven fra deg : )

taubanevegen

13.12.2012 kl.13:25

ewymarie: Så koselig å høre! :)

Blitt veldig glad i lysestaken. Min lysestake er fra House Doctor, så kanskje du finner noen som forhandler det merket i Belgia? :)

fargeglad

13.12.2012 kl.14:19

Den lysestaken fra Bloomingville er så lekker! Ønske, ønske:) Nydelige gaver:)

Alven

13.12.2012 kl.17:03

Hei :-)

Så fint du har pyntet tallerken hylla :-) Fint med lysslynger :-) Kjøpte en snømann slynge i dag :-) søt :-)

Fint papir med prikker :-) Skal sette av en dag veldig snart så jeg får pakket inne alle julegavene..ligger litt etter med alt i år...men sånn er det dette året..neste år blir bra føler jeg på meg :-)

Ønsker deg en flott kommende helg :-)

Klem

Vibeke

14.12.2012 kl.09:46

Så utrolig fine pakker du lager=) Det er artig med noen pakker med anderledes papir under juletreet=) Håper dere får ei koselig helg. Vibeke

Mamma Marianne

14.12.2012 kl.10:02

Så bra at Kaisa likte seg i barnehagen! :)

Så fine pakker! Med stjernene og fine Bambi ble de riktig så julete synes jeg :)

Eva Britt

16.12.2012 kl.00:16

Så flotte pakker du har laget. Personlig preg , det liker jeg ;)

frøkenRyman

19.12.2012 kl.09:46

Jag är stor fan av Bloomingville, dom har så mycket fint! Gläder mig redan till Gave & Interiørmessen i Lillestrøm i jan.

Gillar bambi som du har använt dig av vid flera anledningar. Paketen blir så personliga. att få ett fint paket är ju fakriskt " halva presenten"

Skriv en ny kommentar

hits