Papirstjerner

I uka som gikk, hadde både August og Wilhelm juleverksted på skolen. Noe av det de gjorde, var å lage papirstjerner. Nå har mammaen hermet etter guttas stjerner, og tre stjerner pynter opp på det gamle glasskapet i spisestua.

Stjernene er laget av mønsterpapir og av sider fra en gammel lesebok fra Gyldendal.

Jeg syns det er utrolig vanskelig å finne bilder jeg liker å ha på veggene i stuene, men i den gamle leseboka fant jeg et bildet jeg likte, så det har kommet opp på veggen! Enkelt hengt opp med tape, og dermed også enkelt å ta ned! ;) Syns det var et typisk vinterbilde som passer i disse tider.

 

God 3. søndag i advent!

 

 

 

8 kommentarer

ewymarie

16.12.2012 kl.13:19

ÅH de var fine! Likte også husreglene som jeg så et glimt i bakgrunnen :)

Riktig herlig adventssøndag til dere også : )

jordegaard

16.12.2012 kl.14:01

Slike stjerner er kjempe fine:) Ha en fin 3.søndag i advent:)

fargeglad

16.12.2012 kl.15:29

Det var nyyyydelige stjerner:) Og smart å henge opp et bilde fra boken! En fin adventssøndag til deg også:)

Vibeke

16.12.2012 kl.23:02

Så flotte stjerner=) Og for en god idé å henge opp bilde fra boken på veggen. Jeg synes også det er vanskelig å finne bilder som jeg liker. Så heldige dere er som har fått masse snø=) Da er det bare å kose seg for liten og for stor=) Fin ny uke til dere=) Snaaart er det jul!=) Vibeke

Sommerhuset i bakken

17.12.2012 kl.17:23

Åhh, så flotte stjerner! De var kjempefine! De skulle jeg gjerne hatt oppskriften på - hvis det finnes? Fikk veldig lyst til å lage noen, jeg også...hi...hi... Sååå...hvis du har en beskrivelse på hvordan det gjøres, hadde jeg vært veldig takknemlig for å få den.

Ha en super kveld!

Mamma Marianne

17.12.2012 kl.22:21

Så tøffe stjerner! :) og jeg likte bildet veldig godt! :)

frøkenRyman

19.12.2012 kl.09:42

Stjärnorna gillar jag verkligen! Var det svårt? Skall se om jag hittar någon oppskrift på det, så skall jag prova.

Sånna lösningar som att sätta upp bilden med tejp gillar jag, det ser så lagon nonchalant ut. Det blir nästan lite provocerande mot "den gamla skolan" GILLAR!

Ha en fin dag :)

taubanevegen

19.12.2012 kl.19:58

frøkenRyman: Tusen takk for de koselige kommentarene fra deg! :) Papirstjernene jeg lagde var ikke så vanskelige. Først prøvde jeg å brette en stjerne med avispapir, men det ble ikke sååå bra. Resultatet ble mye bedre da jeg brukte litt stivere papir. Tenker det ligger flere fine oppskrifter på nettet! :) Gøy å brette stjerner var det iallefall! :)

Skriv en ny kommentar

hits