Søte julegaver!

Godt Nytt År! Jeg håper du har hatt en god start på det nye året!

Vi fikk så mye fint til jul alle sammen, og jeg fikk lyst å vise frem et par av gavene.

Kaisa fikk kombinert gå- og dukkevogn av oss. Supersøt trevogn kjøpt i en herlig lekebutikk i byen, Tumleplassen. Butikken har også nettbutikk, verdt en titt om du spesielt er glad i treleker.

Og hva passer vel ikke bedre oppi en vogn enn en dukke!? ;) Den søte dukken er også kjøpt på Tumleplassen, og den fikk lillemor av farmoren sin. Kaisas første dukke! 

Nå kom jammen også en gammel heklebrikke fra et bruktmarked til nytte! Den passer perfekt som pledd til dukkemor, ... som ikke har fått navn enda! ;)

 

Her ble jula ryddet bort 1. nyttårsdag. Jeg har aldri ryddet bort jula så tidlig! Selv om jeg koser meg med å pynte til jul, var det veldig godt med julefritt hus da barnehage, skole, jobb og fritidsaktiviteter startet opp igjen. Denne uka har lillemor hatt tilvenningsdager i barnehagen og det har gått fint! :) Mammapermisjonen min er også over, og på onsdag startet jeg opp med planleggingsdag før jeg møtte elevene på torsdag. Hyggelig å møte både kolleger og elever igjen! Det ble en kort arbeiduke da jeg var med Kaisa i barnehagen i dag. 

Er hverdagen i gang hos deg også?

Fiiin helg!

 

 

11 kommentarer

ewymarie

04.01.2013 kl.20:54

Så masse flott det er i den nettbutikken! Jeg er så glad i leker laget av tre- så spørs om det ikke blir en slik garasje i bursdagsgave til Minsten i huset : )

Riktig godt nyttår til deg og dine : )

Iselin - mamma og gravid

04.01.2013 kl.20:57

Den dukkevognen var hærlig da :)

fargeglad

04.01.2013 kl.21:29

Det var mye fint og her er hverdagen i gang for fullt:) Ikke rukket å ta vekk jula ennå så den må pakkes ned nå i helgen. Er så klar for å rydde den vekk nå! God helg til deg og dine:)

taubanevegen

05.01.2013 kl.10:10

ewymarie: Tror du kommer til å bli kjempefornøyd om du bestiller noe fra butikken. Ordentlig god kvalitet på lekene. Er glad vi har en så fin lekebutikk her i byen! :)

Ha en fin lørdag!

frøkenRyman

05.01.2013 kl.13:01

Så nydelig dockvagn! Är sjuk på prickar.

Lycka till med jobb efter permisjonen:) det är väldigt gott att få vara hemma med de små, men också skönt att komma tillbaka till arbetet och få tänka på annat också.

När jag var mammaledig så gick tiden väldigt fort men på slutet hade jag lust att få vara kollega och få lite mer "vuxen-prat". Men nu kan jag gott tänka mig att vara ledig en mnd eller så...

Ha en fin lørdag !

Stylist Aud Irene Larsen

05.01.2013 kl.16:40

Hei!

Tusen takk for hyggelig kommentar inne hos meg :)

Har sett på bloggen din, og du har det så fint! Likte godt den dukkevogna :)

Aud Irene

Nina

05.01.2013 kl.19:32

Supersøt dukkevogn! Og nydelig dukke også :) Kan tenke meg at frøkna er fornøyd da.

Ønsker deg en fiiiiin lørdag!

Klem fra Nina

http://drommevillaen.blogg.no

Vibeke

06.01.2013 kl.20:05

For en supersøt dukkevogn=) Det er litt rart når permisjonen er over og hverdagslivet innhenter en for fullt... men det er litt godt også=) Lykke til=) Jeg er også kjapp med å rydde ut jula! Det synes jeg er deilig! Jeg liker jula aller best før jul, og burde egentlig startet pyntingen litt tidligere. Fin ny ike til deg=) Vibeke

Alven

07.01.2013 kl.11:23

Hei du :-)

Så utrolig søt dukkevogn! Minner meg om min barndom :-) jeg hadde en dukkeseng som var rød med hvite prikker i tre :-) Godt at tilvenningen går såpass bra :-) Jula har vi hus fortsatt..tar den ned den 13 jan.

Ønsker deg en flott ny uke :-)

Klem

Mamma Marianne

07.01.2013 kl.19:17

For en fin liten vogn! Den var kjempeherlig :) Tumleplassen skal sjekkes ut! :)

Så godt å høre at tilvenningen til Kaisa går bra. Hverdagen kom så vidt i gang her også, men så ble vi syke med influensa. Jeg og Amalie er nok hjemme i morgen også, men så håper jeg at vi kan komme i gang igjen. Det skal bli godt å komme ut og se folk ;)

Her rydder vi alltid julen vekk på 1. juledag, da synes både jeg og mannen at det holder ;)

Ha en fin kveld og uke!

interiorgirl1

08.01.2013 kl.12:47

oj,så flott vogn og dukke :)

tilvenningsdager dere også ja? vi begynner i morgen i barnehagen,spennende for mor og datter :) selv er jeg glad julen "er ute av huset" nå :)

Skriv en ny kommentar

hits