Gjenbruk

Ull er gull!

Vi er så heldige som har bestemødre som strikker til barna, og det er masse herlig ulltøy å få kjøpt. I tillegg syns jeg det er flott å kunne bruke opp igjen fine ullklær som ikke lenger er i bruk.

Her er en ullbukse mammaen min har laget ut fra en strikkejakke som krympet i vask! ;) Buksa er laget av ermene. Kaisa bruker buksa nå. 

Nydelig mønster og fargekombinasjon.

Hvis man ønsker større ullbukser, er bolen fin å bruke.

Jeg sparer på ullgensre med fint mønster slik at de kan få nytt liv som for eksempel ullbukser og sitteunderlag.

 

I dag skal vi til mamma på pepperkakehusknusing! Mamma lager nydelige pepperkakehus, og det er fast tradisjon at barnebarna hennes samles for å knuse husene på nyåret. Stas for ungene! :)

Ønsker deg en fin søndag og en ny, god uke!

 

 

7 kommentarer

ewymarie

13.01.2013 kl.11:16

Så smart. Gjenbruk liker vi : )

Ha en fin dag og kos dere masse : )

Vibeke

13.01.2013 kl.20:51

Det var jo en veldig god idé! Jeg har ikke tenkt på den. Gjenbruk er veldig smart, og det synes jeg de aller fleste, inkludert meg selv, burde vært enda flinkere til. Pepperkakehuskusing høres veldig koselig ut=) Håper dere har hatt en fin, fin søndag=) Vibeke

interiorgirl1

13.01.2013 kl.21:52

oj,så smart.buksen der var jo bare nydelig :) herlig mønster!

dandilion

13.01.2013 kl.22:53

Ullbuksa ble tøff! Stilig måte å gjenbruke på :) Høres koselig ut å samles til pepperkakehusknusing :)

Consuming

13.01.2013 kl.23:32

Pepperkakehusknusing er stas. Ha en fin uke du også! :-)

Sofies Villa

14.01.2013 kl.10:53

Helt enig med deg, ull er topp, og det er gjenbruk også. Lillebror blir som regel kledd i ull fra topp til tå, men han er jo fem nå, og har Spiderman som sin store helt. Han har fått noen T-skjorter etter Storebror, med Spiderman på, og vil så gjerne gå med disse i barnehagen. OK, jeg tar på ham en slik en, og ulltrøye over. Det resulterte gang på gang i at han "ble så veldig varm" i barnehagen, og jeg hentet da gang på gang en gutt i bare T-skjorte. De var jo selvfølgelig inne da, og ikke ute i kulden, men.......Så fikk jeg et godt råd av en annen mor. Hun hadde hatt samme problem med alle sine tre gutter, og hun tok da ulltrøyen på først, og de tøffe T-skjortene på utsiden. Da ble guttene aldri "for varme", he, he. Jeg synes det er en genial løsning, og Lillebror er strålende fornøyd. Han har da ull inntil kroppen samtidig som han føler seg knalltøff, og han blir heller ikke "for varm" en eneste gang nå : ) : ) Ha en flott dag! Buksen var herlig!

Mamma Marianne

14.01.2013 kl.19:47

Ull er gull ja :) her går det også masse i ull på denne årstiden. Kjempesmart med gjenbruk, buksa til Kaisa var jo bare så søt! :) flott mønster :)

Skriv en ny kommentar

hits